Egy lélekemelő est az érzékek világában!

Az F&F Gasztro Party Service borvacsorára invitálja Önt, olyan kulináris élvezetre, ahol a borok világa találkozik a gasztronómia művészi világával.

Mészáros Ádám két Michelin-csillagos séf, Vadon Ferenc séf, és a 2012-es év egri szőlőtermelője díj tulajdonosa, Nyolcas Tamás kíséretében tölthet el egy fantasztikus estét!

Egy lenyűgöző és felejthetetlen gasztronómiai utazásra csábítjuk Önt, mely tartalmazza a

6 fogásból álló ételeket, a fogásokhoz illő borokat, valamint extra figyelmességet a séfektől!

Az est fogásait a séfek meglepetésnek szánják!

HELYSZÍN:
Mizaru Mambou Caffe különterme
1067 Budapest, Eötvös u. 10.

IDŐPONT:
2023. február 11., szombat
Kapunyitás: 17.30
Kezdés: 18.30

Borvacsora időtartama: 3 óra

Mészáros Ádám, két Michelin-csillagos séf

2009-ben végzett szakács szakon a Gundel Károly Vendéglátó Szakközép és Szakiskolában.

Ezt követően, számos külföldi helyen dolgozhatott, neves séfek kezei alatt fordult meg, nagy történelmi múlttal bíró éttermek konyháin.

Executive Chef pozícióban három meghatározó helyen dolgozott. Nevéhez köthető, a Botaniq Turai Kastélyban található Clarisse étterem is. Ezt megelőzően a Félix kiváló csapatának készített vadonatúj koncepciót és konyhát.

2018-ban Közel- Kelet- Európában először Ádámnak sikerült elérnie a 2 Michelin csillagos elismerést, az általa vezetett Onyx étterem konyhájával.

Számára az egyik legfontosabb tényező, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokat dolgozza fel.

„Vezérelvem, hitvallásom s egyben inspirációm, a FENNTARTHATÓSÁG, FEJLŐDÉS és az EDUKÁCIÓ.”

Jelenleg igazi kihívást talált abban, amire „Zöld Michelin csillagot” osztanak. Ez pedig a biológiai lábnyom csökkentése, a fenntarthatóbb világ megteremtése. Ádám ezért szakmailag és magánemberként is rengeteget tesz.

„A következő meghatározó komponens, aminek köszönhetően sikert- sikerre tudtam halmozni az elmúlt 6 évben nem más mint, hogy minden nap jobb lehessek a tegnapnál. Nem megnyugodni, nem elfogadni az adott tudást, hanem mindenkor éhezni az újat, a fejlődést.”

Vadon Ferenc, séf

A főzés szeretetét a nagymamájától örökölte, ezért kezdett el szakácsnak tanulni. Vendéglátó iskolai tanulmányait 1992-ben fejezte be, ezt követően szakácsként helyezkedett el Náncsi néni vendéglőjében, itt később séfhelyettes, majd séf lett.

A munka mellett folyamatosan fejlesztette szakmai tudását, ezért számtalan tanfolyamon vett részt és könyveket gyűjtött, illetve olvasott.

2005-ben sikeres mestervizsgát tett. Ezután egy irodaház éttermének konyhafőnöke lett, majd innen a Trófea Grill Étterembe vezette útja. Először a hidegkonyha vezetőjeként tevékenykedett, majd a házhozszállítást kezdte megtervezni és beindítani. Később a Trófea két másik éttermében is sikeresen indította el a házhozszállítást.

„Hobbim a szakmám, részt vettem több szakmai bemutatón, szakmai kiránduláson és kiállításon országon belül, és külföldön is.”

Nyolcas Tamás, egri borász (Nyolcas és Fia Pincészet)

1980 élete meghatározó éve volt, mikor eldöntötte, hogy szőlőműveléssel és borkészítéssel szeretne foglalkozni. 

A 80-as évek elején telepítette az egri borvidéken első szőlőtőkéit, majd az évek során egyre gyarapodó ültetvényei és komoly, minőségi termései lehetővé tették azt, hogy 2012-ben bemutatkozzanak a hazai bort kedvelő publikum előtt.

2012-ben elnyerte az év szőlőtermelője címet az egri hegyközségben.

Vallják, hogy sikerük a szőlő iránti szeretetüknek, belevetett hitüknek és elhivatottságuknak köszönhető.

„Hisszük, hogy igazán jó bort csak a legszebb és legegészségesebb, a lehető legtökéletesebben beérett szőlőből lehetséges készíteni.”

 

Találkozzunk a Mizaru Mambou Caffe különtermében!

Borvacsora ára:

50.900,- Ft / fő

Az ár tartalmazza a teljes menüsort, a fogásokhoz illő 1-1 dl bort, a szervízdíjat, és extra figyelmességet a séfektől!

 

Jegyek csak elővételben kaphatók, mely során a teljes díj fizetendő, átutalás formájában!

Részvételi szándékát kérjük e-mailben szíveskedjen jelezni, ezt követően küldjük a fizetéssel és egyéb tudnivalókkal kapcsolatos részleteket!

Jegyek korlátozott számban kaphatók! 

Készpénzforgalom nem lesz a helyszínen! 

Telefon: +36 30 083 3888
E-mail: info@ffcatering.hu

hívjon minket bizalommal

Részletekről érdeklődhet üzenetben is!